Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sajtos, sonkás salátatál

2008.02.03


Hozzávalók:
10 dkg káposztasaláta
4 levél fejes saláta
4 szelet sonka
4 db főtt tojás
joghurt
újhagyma

bors
mozzarella sajt
reszelt torma
kömény
retek
1 db bagett

Elkészítés:
A joghurtot összekeverjük a tormával és egy kevés olívaolajjal. A bagettet kettévágjuk, kibelezzük, megkenjük a tormás joghurttal, majd sütőben grillezzük.A paradicsomot felkockázzuk, a fejes salátát levelekre szedjük, csíkokra vágjuk. A főtt tojásokat lereszeljük, a sonkát felszeleteljük, majd keverőtálba tesszük.
Hozzáadjuk a salátát, a felkarikázott újhagymát, a darabolt mozzarellát, a retket, végül az egészet leöntjük egy kevés olívaolajjal és a pirított bagettbe töltjük.